Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar

Metropolitan Café

El restaurant Metropolitan Cafè va ser fundat per grans amants de les burguers d'estil barceloní. Tot i que el restaurant té poca història, els professionals que formen part del Metropolitan Cafè compten amb una llarga trajectòria professional dins el sector de l'hostaleria i restauració.

Totes les nostres hamburgueses estan fetes amb aliments frescos, naturals i de primera qualitat, per donar-li tot el sabor que una burguer es mereix.

Actualment, tenim dos locals a Barcelona: a la prestigiosa Rambla de Catalunya i al Paral·lel. La nostra previsió és obrir més locals per tota la ciutat comtal.

HOME_VALORES_ALT

Els nostres valors

El nostre desig i major satisfacció és que tots els nostres clients vinguin als nostres restaurants i gaudeixin, no només de les nostres hamburgueses, sinó de l'ambient, la decoració... No volem ser el típic restaurant de menjar i marxar, sinó de ser un lloc en el qual passar una bona estona amb els amics. Tota la nostra carta està basada fonamentalment d'ingredients de primeríssima qualitat, però a preus raonables. Posem passió a tot el que fem i ho volem transmetre als nostres plats.